Interieuradvies   Wonen en werken zijn belangrijke zaken in ons leven. Het is dan ook van belang dat we ons prettig voelen in de ruimte waar we veel zijn. De manier waarop we onze plek kiezen en vormgeven is iets persoonlijks. Ieder doet dat op zijn eigen wijze: beïnvloed door de persoonlijke smaak. Rekening houdend met deze omstandigheden helpt ZieZoStyling bij het vinden van de nieuwe altijd passende, persoonlijke sfeer.
Makelaar   Dagelijks heeft u te maken met mensen die een huis willen kopen dan wel verkopen. Wonen is een van de basale zaken van ons leven. Maar in de manier waarop we onze vaste stek kiezen en vormgeven, is niets voorspelbaar of vanzelfsprekend. Wonen is tenslotte iets persoonlijk. Uw klant vraagt om een persoonlijk advies. ZieZoStyling voegt iets toe aan uw deskundig advies in de vorm van:
Verkoopstyling UW HUIS SUCCESVOL VERKOPEN? De manier waarop u uw woning presenteert heeft effect op de verkoop van uw woning. Tijdens een bezichtiging (en/of de presentatiefoto’s op het Internet) kunt u de potentiële koper het naar de zin maken. De eerste indruk is immers van groot belang. Storende factoren waar de bezoekers, uw potentiële koper(s), letterlijk doorheen moeten kijken worden vaak herinnerd. En dat is wat u nu juist niet wilt!
more info more info more info more info more info more info
ZieZoStyling Interieuradvies
Diensten 
© ZieZoStyling & ZieZoGraaf 2017